Skip to content

Vertrouwde truckspuiterij sinds 1968

Wilt u uw vrachtwagen of bedrijfsauto laten spuiten naar een kleur naar keuze? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met het laten spuiten van uw bedrijfsauto kunt u perfect aansluiten bij de huisstijl van uw organisatie. Zorg dat klanten u van veraf al herkennen en dat er eenheid in uw wagenpark ontstaat. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een perfect gespoten autopark. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel waardoor u volledig op onze diensten kan vertrouwen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op.

Een truck of vrachtwagen laten spuiten

Of het nu gaat om het spuiten van de trailer of het spuiten van de oplegger of truck; echt alles is mogelijk. Met de truckspuiterij zorgt u voor nog meer herkenbaarheid op de weg. Of het nu gaat om een egale kleur, een kleur in parelmoer uitvoering of een kleur in de huisstijl met een prachtig logo. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw vrachtwagen de stijl van uw bedrijf prachtig weergeeft. Laat uw vrachtwagens stralen op de weg en zorg voor meer naamsbekendheid. 

Twijfelt u over de kleur die u moet gebruiken? Of twijfelt u over de belettering of stickers die op de wagen worden geplakt? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Door onze interne ontwerpafdeling kunt u uw wensen en behoeften eenvoudig kenbaar maken. Onze designers gaan dan met uw wensen aan de slag zodat uw truck of vrachtwagen perfect voor de dag komt. Uiteraard wordt u betrokken in het gehele ontwerpproces en heeft u voldoende mogelijkheden om het ontwerp aan te laten passen.

Mogelijkheden

U kunt kiezen voor een chassis coating, een uni kleur, een metallic lak of een lak uitgevoerd in parelmoer. Ook bij de truck of vrachtwagen kan een extra blanke laklaag worden gebruikt om invloeden van het weer te voorkomen. 

Wilt u uw vrachtwagen dus laten spuiten? Zoek dan niet verder en neem contact op met Spuiterij van Boxmeer B.V. voor het bespreken van de mogelijkheden. Wij bespreken graag met u de wensen zodat uw huisstijl perfect naar voren zal komen.

Hoe gaat Spuiterij van Boxmeer B.V. te werk?

Werkwijze

1. Demontage

Voordat het spuiten kan beginnen worden de voertuigen vakkundig gedemonteerd. Nadat de eventuele reclame en/of striping is aangebracht worden de onderdelen met zorg geschuurd en voorbewerkt. Hierna kan de spuiter de hechtlaag aanbrengen.

2. Kleurkeuze

Men kan kiezen uit verschillende spuitlakken. Elke lak heeft specifieke eigenschappen.

  • Chassis coating
  • Uni kleur
  • Metallic
  • Parelmoer

3. Afwerking

In overleg met de klant wordt een bepaalde lak gekozen. Als extra toevoeging kan er nog gekozen worden voor een of meer blanke lak lagen. Dit zorgt voor betere bescherming tegen weersinvloeden.

Stappen van de spuiterij

Bekijk hier in vier stappen hoe de truck en trailer worden gespoten. Zoals te zien is op de eerste foto zal voorafgaand de vrachtwagen schoon gemaakt worden. Daarna wordt het voertuig gedemonteerd. Vervolgens gaan er verschillende lagen met lak over de constructie. Op de laatste foto is het eindresultaat te zien.

Truck spuiten

1. Schoonmaken
2. Demonteren
3. Lakken
4. Eindresultaat

Trailer spuiten

1. Schoonmaken
2. Demonteren
3. Lakken
4. Eindresultaat

De autospuiterij voor een zakelijk wagenpark

Naast het spuiten van vrachtwagen en trailers, spuit Spuiterij van Boxmeer B.V. ook bedrijfswagens. Wanneer u een eigen huisstijl heeft als bedrijf dan wilt u natuurlijk dat uw wagenpark bij deze huisstijl aansluit. Van Boxmeer autospuiterij in regio Brabant heeft jarenlange ervaring met het spuiten en personaliseren van bedrijfsauto’s of volledige wagenparken. De prijs van het bedrijfsauto spuiten is afhankelijk van de gekozen methode en de behandeling van de bedrijfsauto. Uiteraard kunnen wij u een vrijblijvende en transparante offerte leveren zodat u precies weet welke kosten u kunt verwachten. 

Onze bedrijfsauto spuiters zijn zeer ervaren en leveren dan ook goede kwaliteit door vakkundig te werk te gaan. Wij hebben inmiddels 30 jaar ervaring en gaan altijd grondig en gestructureerd te werk. Voordat wij beginnen met spuiten demonteren wij de voertuigen op vakkundige wijze. Eventueel brengen wij direct reclame aan in de vorm van belettering of uw bedrijfsloge. De bedrijfsauto wordt vervolgens voorbewerkt waarna het spuiten kan beginnen. De spuiter brengt als eerste een grondlaag aan, waarna de definitieve kleur gespoten wordt. Bij van Boxmeer kunt u kiezen uit;

  • Chassis coating
  • Uni kleur
  • Metallic
  • Parelmoer

Bent u bang dat de kleur gaat vervagen of minder mooi wordt? Dan kan in overleg gekozen worden voor het toevoegen van een laag blanke lak. Dit zorgt voor extra bescherming en zorgt ervoor dat kleur langer mooi blijft; ook tijdens extreme weersomstandigheden.