Skip to content

Schadeherstel en taxatie

Veel bedrijven hebben een truck- / wagenpark voor de werknemers. De vrachtwagen is dan ook een veelvoorkomend vervoersmiddel in Nederland. Het is wel druk op de weg en daarom ligt een ongeluk in een klein hoekje. Is er sprake van schade aan uw vrachtwagen of bedrijfsauto door een ongeluk of iets anders? Dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Gelukkig kunt u dan bij ons schadeherstelbedrijf terecht.

Deskundig schadeherstel

Spuiterij van Boxmeer B.V. heeft een deskundige schadeherstel afdeling. Hierin worden voertuigen getaxeerd en gerepareerd.

Beschadigde voertuigen worden eerst aan een grondige inspectie onderworpen. Hierna wordt een schaderapport opgemaakt. Er worden eventuele nieuwe onderdelen besteld of de schade wordt handmatig hersteld. Daarna wordt alles opnieuw gespoten en afgewerkt. Na montage is het voertuig weer zo goed als nieuw.

De nauwe contacten met leveranciers en goede logistieke ligging van Spuiterij van Boxmeer B.V. zorgt voor een snelle verwerking van uw schadeauto.

01_Spuiterij_start
02_Spuiterij_grond
03_Spuiterij_afronding
04_Spuiterij_Eindresultaat

Verschillende soorten schadeherstel

In Nederland staan veel paaltjes en lak of bumperschade komt daarom ook veel voor. Ook bij andere lichte aanrijdingen kunt u te maken krijgen met bumperschade of lakschade. Een wagen is vrij kwetsbaar en voor u het weet zit er een kras, deuk of scheur in. Wij kijken bij het herstellen van de vrachtwagen of bedrijfswagen niet alleen naar de esthetische schade, maar ook naar de algehele veiligheid. Schade aan uw voertuig kan immers gevaarlijk zijn. Na schadeherstel bij de vrachtwagen of bedrijfsauto ziet het voertuig er weer prachtig uit. Spuiterij van Boxmeer B.V. gespecialiseerd is in het spuiten van voertuigen, daarom bent u verzekerd van een goede lak op uw vrachtwagen of auto.

Wij kunnen verschillende soorten bedrijfsauto schade vakkundig voor u repareren. Zo kunnen we u voorzien in het herstel van spiegels, lakschade, krassen, deuken en velgen. Veelvoorkomende schade aan de bedrijfsauto of vrachtwagen zijn; lakschade of spiegelschade. Spiegels zijn namelijk vatbaar voor vandalistische activiteiten en ook op kleine weggetjes zijn ze erg kwetsbaar. Spiegelschade moet zo snel mogelijk verholpen worden, want het is gevaarlijk om met slecht zicht de weg op te gaan. Ons schadeherstelbedrijf kan verschillende vormen van spiegelschade voor u herstellen.

Natuurlijk kunt u altijd bij Spuiterij van Boxmeer B.V. voor schadeherstel aan de constructie van de wagens. De lak wordt daarna herstel en er zal ervoor gezorgd worden dat de nieuwe lak gelijk is aan de oude kleur/kleuren.

Ook velgschade komt regelmatig voor. Vooral wanneer u iets te dicht langs een stoprand rijdt. Dan ontstaan er snel lelijke krassen of afvlakkingen. Daardoor kan er onbalans in de velg ontstaan en dit brengt risico’s met zich mee. Wij kunnen uw velgen weer opvullen bij de afvlakking. Lelijke krassen kunnen wij met ons geavanceerde spuitsysteem weer laten verdwijnen.

Schadeherstel regio Brabant: de kracht van ons bedrijf

Van Boxmeer is actief in de gehele regio Brabant. Voor schadeherstel in de regio van Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Met ervaren werknemers en jarenlang kennis in het vak zorgt van Boxmeer voor kwaliteit.

Kwaliteit en transparantie

We begrijpen ook goed dat u de auto snel weer nodig heeft. De meeste werknemers zijn immers afhankelijk van de vrachtwagen of bedrijfsauto. Wij kunnen de meeste schadewerkzaamheden met spoed voor u uitvoeren. Daarnaast geven we voorafgaand aan wat u kunt verwachten.

Schadeherstel en reclame & belettering vormen, naast het aanbrengen van speciale coatings onze kernactiviteiten. Ze zijn er op ingericht om het volledige schadehersteltraject uit te voeren. Belangrijke factoren in het schadehersteltraject zijn de grootte en lengte van het object en het verwerkte materiaal. Ze beschikken over de technische knowhow, marktkennis en outillage om schade aan elk type zwaar vervoer feilloos en betrouwbaar te kunnen herstellen, ook bij moeilijke materiaaltypen als aluminium of plywood.