Skip to content

Compleet maatwerk voor de redesign van uw trucks of wagenpark

Is uw wagenpark toe aan een update? Of wilt u uw bestaande of nieuwe logo op uw vrachtwagens bedrijfswagens laten drukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen vakkundig en met hoge kwaliteit de belettering van uw wagenpark. Of het nu gaat om een bedrijfsauto, landbouwvoertuig of volledig wagenpark of de belettering van meerdere vrachtwagens; door onze jarenlange ervaring zijn wij gewend aan complexe opdrachten. U heeft de keuze uit verschillende beletteringsmethoden en uiteraard denken wij met u mee voor een perfect ontwerp van uw bedrijfsauto. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hoe gaat van Boxmeer te werk bij belettering?

In overleg met de klant wordt een ontwerp gemaakt waar beide partijen zich in kunnen vinden. Waarbij wordt gelet op de huisstijl, leesbaarheid, veiligheid, realisatie, en design.

De reclame kan op verschillende manieren worden uitgevoerd:

  • Gespoten
  • Hoogwaardige folie
  • Full-color prints

Iedere mogelijkheid heeft zo zijn voor- en nadelen. U krijgt hierover uitgebreid informatie tijdens het ontwerpproces.

Nadat het definitief ontwerp klaar is, kunnen de letters en/of belijning nauwkeurig worden gesneden met een computergestuurde plotter. De folie wordt ‘gepeld’ en ‘geappliceerd’. Daarna kan deze worden aangebracht op het reclame-object zoals een vrachtwagen, trailer of bedrijfsbus.

Het proces

Hieronder is in vier stappen te zien hoe Spuiterij van Boxmeer B.V. te werk gaat met redesign van voertuigen. Als eerst wordt er een designvoorstel gemaakt. Na goedkeuring gaat de beletteringafdeling aan de slag met het printen en snijden van de folie. Daarna zal deze aangebracht worden op het voertuig.

1. Designen
2. Printen
3. Snijden
4. Eindresultaat

Autobelettering voor zakelijk gebruik

Wilt u meer naamsbekendheid verwerven? En wilt u op de weg ook goed zichtbaar zijn voor klanten? Dan kan bedrijfsauto belettering een goede oplossing zijn. Bedrijfsauto beletteren is namelijk een betaalbare oplossing, duurzaam en potentiële klanten kunnen uw bedrijfswagens eenvoudig herkennen. Wij beschikken over een interne ontwerp- en beletteringsafdeling waardoor wij perfect aan uw wensen kunnen voldoen. Uiteraard denken wij mee over de mogelijkheden zodat de gewenste huisstijl, leesbaarheid en het gewenste design perfect tot zijn recht komen. Door onze jarenlange ervaring helpen wij u met het maken van de juiste keuzes zodat uw logo perfect tot zijn recht komt en er wordt gedacht aan de verkeersveiligheid.

De logo’s of reclame kan op verschillende manieren op de bedrijfswagens worden gedrukt. Zo kan de afbeelding of het logo gespoten worden, kan er een folie op de wagen worden aangebracht of kan een full-color print worden gebruikt. In overleg wordt de beste methode gebruikt zodat u al snel kunt genieten van uw persoonlijke bedrijfswagens. Bent u dus op zoek naar mogelijkheden voor bedrijfsauto belettering in Eindhoven of autobelettering in Asten? Dan bent u bij Spuiterij van Boxmeer B.V. zeker aan het juiste adres.

Kies voor een persoonlijke bedrijfswagen

Met het toepassen van bedrijfsauto belettering zorgt u dus voor een persoonlijke touch aan uw bedrijfsauto. Met het plaatsen van uw logo of huisstijl zorgt u ervoor dat huidige klanten en potentiële klanten u snel een eenvoudig kunnen herkennen. Twijfelt u over de mogelijkheden? Neemt u dan vrijblijvend contact op zodat wij de mogelijkheden over het bestickeren van uw bedrijfswagen kunnen bespreken.

Bedrijfswagen-beletteren

Het voordeel van uw bedrijfswagen bestickeren

Bent u als ondernemer vaak op pad met uw bedrijfswagen? Dan is het geen slecht idee om deze te bestickeren. Het is een betaalbare en zeer effectieve manier van reclame maken. U bent eenmalig geld kwijt en kunt daarna langdurig genieten van uw naamsbekendheid. Wij bestickeren bedrijfswagens met passie en kunde. Ook kunnen wij uw vrachtwagens en bedrijfswagen beletteren. We zijn al een tijdje actief in deze branche en hebben al veel zakelijk vervoer van bedrijven voorzien van een nieuw uiterlijk. Onze ervaren vakmensen zijn zeer vakkundig. Daarnaast zijn ze passievol en willen ze elke klus succesvol uitvoeren.

Grote wagens beletteren

Hoe groter het vervoersmiddel is, hoe meer mogelijkheden als het gaat om de belettering. Heeft u een transportbedrijf? Dan kunnen wij uw vrachtwagen volledig naar uw wensen beletteren. U kunt zelf de kleur en het lettertype bepalen. Vindt u het fijn om opvallend met uw vrachtwagen door het verkeer te rijden? Ga dan voor felle kleuren. Daarmee trekt u ongetwijfeld de aandacht van de vele weggebruikers. Heeft u liever neutrale letters die passen bij het logo van uw onderneming? Ook dan gaan wij met liefde voor u aan de slag. Reist u vaak met een trailer? Dan kunnen we voor u ook de trailer beletteren.

Wilt u eerst graag weten wat de verschillende mogelijkheden zijn? Plan via onze website dan een vrijblijvend gesprek in. U kunt tijdens dit gesprek uw wensen aangeven. Vervolgens is het onze taak om de theorie naar de praktijk te vertalen. We kunnen concepten aanleveren en voorbeelden geven. Wij maken gebruik van geavanceerde technieken. Daarbij staat de kwaliteit en duurzaamheid centraal.

Wij kunnen al het zakelijk vervoer van uw wagenpark bestickeren. In de eerste plaats kunnen wij een bedrijfswagen bestickeren. Een bedrijfswagen is een groot vervoersmiddel en daarom kunnen wij creatief aan de slag. Dan trekt uw bedrijfswagen direct de aandacht. Een bestelauto laten bestickeren is ook één van de mogelijkheden. Pakketbezorgers zijn op die manier goed herkenbaar en het is tegelijkertijd goede reclame voor uw vervoersbedrijf. We kunnen ook een bedrijfsauto of bedrijfsbus bestickeren.

Maak van uw zakelijk vervoer het visitekaartje van uw bedrijf. Uit onderzoek van het CBS is gebleken dat een reclameboodschap op een zakelijk vervoersmiddel meer dan honderdzestigduizend keer per jaar wordt bekeken. Daarbij moet vermeld worden dat dit slechts een gemiddelde is. Moet u voor uw werk steevast op bezoek bij klanten? Dan is de kans groot dat de reclameboodschap nog veel vaker wordt bekeken.

De reclameboodschap is overigens niet alleen zichtbaar op de weg. Ook wanneer u de bedrijfswagen ergens parkeert is de reclame goed te zien. Dit is ideaal voor bouwbedrijven die ergens in een drukke buurt een huis renoveren. De bussen zijn dan de hele dag zichtbaar en andere mensen uit de buurt hebben dan sneller de neiging om contact met uw bedrijf op te nemen. Qua design kunt u de wensen aangeven en vervolgens gaan onze vakmensen graag voor u aan de slag. We kunnen u ook advies geven als u geen inspiratie heeft.

Meerdere bedrijfswagens beletteren

Veel ondernemers vragen zich af hoe wagenbelettering er dan in de praktijk uitziet. Het beletteren van uw bedrijfswagen heeft met name een praktische functie. Relevante contactgegevens van uw bedrijf kunnen wij op de wagen zetten. Denk daarbij aan een telefoonnummer, e-mailadres en natuurlijk het adres van uw website. Dit vergroot de vindbaarheid aanzienlijk en mogelijke klanten kunnen dan snel contact met u opnemen.