Skip to content

Vertrouwde partner in spuitwerk en schadeherstel sinds 1968

Geschiedenis van Spuiterij van Boxmeer

Van Boxmeer Groep is ontstaan door een samenwerking tussen een aantal bedrijven in de bedrijfswagensector die hun ervaring en kracht gebundeld hebben. In 1968 zijn zij in Sint-Oedenrode begonnen als carrosseriebedrijf met de nadruk op zware transportmiddelen.

De kernactiviteiten van Spuiterij van Boxmeer B.V. hebben zich in de afgelopen jaren ontwikkeld naar volledig decoratiewerk en schadeherstel.

10

Onze werkzaamheden

Een breed werkterein

Spuiterij

Uw vrachtwagen, bedrijfswagen of wagenpark spuiten. Spuiterij van Boxmeer B.V. brengt vakkundig uw huisstijl toe aan uw voertuigen.

Complete restyling van uw wagenpark

Vrachtwagen en trailers beletteren? In overleg met de klant wordt een ontwerp gemaakt waar beide partijen zich in kunnen vinden.

Schadeherstel

Spuiterij van Boxmeer B.V. heeft een deskundige schadeherstel afdeling. Hierin worden voertuigen getaxeerd en gerepareerd.

Mensen

Decoratiewerk en schadeherstel van zwaar vervoer vraagt om vakmensen. Doordat wij alle verschillende activiteiten in huis uitvoeren kunnen wij putten uit een breed scala aan ervaring en knowhow onder onze medewerkers. Een bron die voortdurend gevoed wordt door marktontwikkelingen van dichtbij te volgen, door nauwe banden te onderhouden met toeleveranciers en door de speciale organisatiestructuur binnen onze onderneming. De platte structuur zorgt voor de nodige flexibiliteit en slagkracht. Daarnaast zijn elkaar ondersteunende specialisaties ondergebracht in projectgroepen, zodat aanwezige kennis gebundeld en volledig benut wordt.

Kwaliteit en innovatie

Een wagenpark vertegenwoordigt een grote investering en dient als bedrijfsmiddel voortdurend operationeel te zijn. Al onze inspanningen zijn er op gericht het aantal stilstanduren te beperken tot het absoluut noodzakelijke. Natuurlijk door een efficiënte en effectieve organisatie, maar evenzeer door de keuze van gebruikte materialen, werk- en laksystemen.

Een innovatief systeem met technologie die zorgt voor een hoge glansgraad en een langdurige en kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Het biedt een optimale bescherming tegen weersinvloeden en andere mechanische en chemische belastingen. Het is tevens een milieuvriendelijk laksysteem en past binnen de milieumaatregelen die binnen ons beleid genomen zijn.